2022.06.28 BOKA HÖSTEN INNAN SOMMAREN

Se till att boka höstens festligheter innan semestern. Vi har samlat ihop allt du behöver tänka på inför höstens tillställningar. Kom tillbaka efter semestern avslappnad och se fram emot hösten och vintern!

SERGEL HUB FÖR EVENT

Sergel Hub är den perfekta lokalen att anordna det stora kundeventet i. Här kan du anordna event och utställningar av olika projekt, hålla föreläsningar och inspirationstal. Lokalen är även ultimat för mingel, uppträdanden och fest.

KONGRESS PÅ CITY CONFERENCE CENTRE

Kongresshallen i Folkets hus på City Conference Centre är den perfekta platsen att ha stora möten eller konferenser på. I kongresshallen får det plats 1386 personer max. Är ni färre eller vill dela upp hallen i olika delar fungerar det utmärkt. Ska ni hålla ett mindre intimare möte finns det ett flertal andra rum att välja mellan.

MIDDAG I AULAN PÅ NORRA LATIN

Norra Latins Aula är perfekt att ha stora middagar i. Här får alla anställda på arbetsplatsen rum. Uppträdanden, tal och prisutdelningar fungerar utmärkt då scenen är placerad så alla ser och hör.

KICK OFF PÅ BERNS

I Berns anrika lokaler kan ni anordna den ultimata Kickoffen. Med möjlighet för allt från middag, mingel och öppet dansgolv finns det något som passar alla. Här kan du även ta in artister och anordna alla sorters uppträdanden och tal.

JULBORD PÅ GAMLA RIKSARKIVET

Inför julledigheten får ni inte missa den viktiga traditionen julbord. På Gamla Riksarkivet dukar Niklas Ekstedt upp hans omtyckta julbord i år igen. Bjud med favorit kollegorna och starta igång julen, vi kan även lova att det kommer finnas en favorit på bordet för alla.