2020.10.09 DANNY SAUCEDO PÅ BERNS MED DINNER CLUB EXPERIENCE

Efter succéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” kommer Danny Saucedo tillbaka med en serie unika spelningar på Berns. Här kommer du nära, men på säkert avstånd och tillsammans med en fantastisk matupplevelse får du uppleva en av landets absolut största underhållare. 

Dinner Club Experience med Danny Saucedo bjuder på en musikalisk resa, nytt material blandas med hitsen. Scenkonstnären Danny Saucedo håller inte igen trots det mindre formatet, det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt.

Välkommen till bords med en av Sveriges främsta artister och underhållare i magnifika Stora Salongen på Berns. Som en perfekt inledning på kvällen serveras en specialkomponerad 3-rätters middag med asiatiska smaker i Stora Salongen på Berns. 

Berns är utan tvekan ett etablissemang med ett stycke historia där både en och annan kulturgigant frotterat sig i Stockholmsnatten. Här är det lika högt i tak som utsökt, med asiatiska smaker i alla storlekar och former. Var med och för historien vidare under kristallkronorna på Berns. 

Dinner Club Experience med Danny Saucedo är ett samarbete mellan United Stage och Berns.