2020.02.05 LUCY’S FLOWER SHOP VINNARE AV DN GULDDRAKEN 2020

Idag avslöjades äntligen vinnarna av Gulddraken 2020 och vi kan stolt meddela att vår cocktailbar Lucy’s Flower shop kammade hem det ärofyllda priset i kategori Bar.

Gulddraken är ett av Stockholms mest prestigefyllda krogpris där Dagens Nyheter utser Stockholms bästa bar, krog och kafé inom de olika prisklasserna budget, mellan och lyx. Under onsdagseftermiddagen åkte en festlig kortege genom stan för att dela ut den åtråvärda Gulddraken-statyetten till de restauranger, barer och kaféer som utsetts till årets bästa. 

Vinnarmotivering Lucy’s Flower Shop

Den anonyma entrén leder in till en obemannad, fiktiv blomsterhandel i källaren och vidare in i det innersta rummet. Öppet för alla, utan pointers, vip-kort och trams. Den lekfulla, ambitiösa och välkomnade cocktailhåla placerar Stockholm på den internationella kartan, ger ny spänning åt det lite vuxnare nattlivet och får Stureplan att åter blomstra.

Definition av kategori Bar

Stockholm har blivit en lysande barstad, och för att sticka ut krävs mer än gott i glaset. En nominerad bar ska ligga i framkant, utmana sina gäster och samtidigt kunna ge dem exakt det de vill ha. Alla ska känna sig välkomna, oavsett om man vill sippa på en mellanöl hela kvällen eller testa avancerade cocktails.

Stort grattis till Alex och Ola med team!