2022.05.24 HÄR KAN DU FIRA MAMMA PÅ MORS DAG

På söndag är det Mors dag och vi har samlat restauranger, barer och hotell i där du kan fira mamma med lunch, brunch, middag eller övernattning.

BANK HOTEL

Bli mammas favorit och unna henne den vistelse hon förtjänar på Bank Hotel. Boka ett rum åt dig och få hennes gratis. I erbjudandet ingår även ett lyxigt spa kit för mamma och Bonnie’s härliga frukost med både à la carte och buffé.

FIRA PÅ TAKET HOS SPESSO

Njut av mammas sällskap, modern italiensk mat och storslagen utsikt över Stockholms takåsar. På Spesso serveras det både brunch, eftermiddagscocktails och middag. Om vädret visar sig från sin bästa sida sitter ni bäst på uteserveringen. Passa på att besöka grannen Tetto för drinkar innan eller efter.

UPPTÄCKSFÄRD HOS TYGE & SESSIL

Ta med mamma och upptäck nya spännande viner från mindre producenter på vincafét Tyge & Sessil. Kanske hittar ni en ny favorit? Till det kan ni njuta av härliga smårätter eller stanna för söndagsmiddag. Inga bordsbokningar, bara att svänga förbi!

DRÖM ER BORT PÅ LE HIBOU

Le Hibou välkomnar dig och mamma att njuta av hantverkscocktiails, utvalda viner och snacks med utiskt. Antingen sitter ni inne där inredningen är inspirerad av en parisisk våningen eller ute på solterrassen som andas Plaza Athénée. Inga bokningar, bara att ta hissen upp till våning åtta.

MOTHER’S DAY PÅ BERNS HOTEL

Skäm bort mamma med en vistelse på Berns Hotel. När du bokar ett rum åt dig, får du hennes på köpet, hon får dessutom också ett lyxigt spa kit. Nästa morgon njuter ni av frukost under kristallkronorna på Berns Asiatiska tillsammans.

FAMILY FIRST HOS SUPPER

Ta med mamma och familjen till sydligare breddgrader, gör ett besök på Supper. Dela på ett antal smakrika mellanrätter med inspiration från Sydamerika till middag, family style. Eller sväng förbi och sippa på färgglada drinkar på den trevliga innergården.

HELA DAGEN HOS CALLE P

Calle P har öppet hela dagen så att du och mamma kan komma förbi för både brunch, dryck och middag. Är vädret på topp är den lummiga uteserveringen perfekt för en fin stund i solen tillsammans med något gott på tallriken och svalkande i glaset.

UNDER KRISTALLKRONORNA PÅ BERNS ASIATISKA

Bjud med mamma och upplev asiatiska smaker under kristallkronorna på anrika Berns Asiatiska. Det serveras både brunchbuffé där du bland annat hittar Berns omtalade sushi samt med à la carte på kvällen. Även baren finns att tillgå för drinkar och cocktails.

PRISBELÖNTA COCKTAILS PÅ LUCY’S FLOWER SHOP

Boka ett drinkbord på Lucy’s Flower Shop och bjud med mamma att prova prisbelönta cocktails på världens 35:e bästa bar. De har också, passande nog, precis uppdaterat sin cocktaillista med våriga smaker. Välkomna ner i blomsterbutiken!