2020.04.14 ÖPPNADE UTESERVERINGAR

Goda nyheter! Vi är i full gång med öppningen av alla våra uteserveringar för att kunna bjuda er på årets bästa utehäng och bästa möjliga försommarstämning. Nedan har vi listat våra öppnade uteserveringar. Listan kommer uppdateras löpande.

STORKÖKET 

Välkommen till Göteborgs största och härligaste uteservering, ett stenkast från Avenyn, Storköket. En plats full av liv och rörelser där vi tillsammans njuter av härligt sällskap, drinkar och en fantastisk försommarstämning. The Barn står även i år för den goda maten.

CALLE P 

Våra vänner i Berzelii Park, Calle P har äntligen flyttat ut i den lummiga och mysiga trädgården. Här kommer det bjudas på det perfekta AW-hänget med härlig musik långt in på småtimmarna samt pastalunch på fredagar från kl. 11:30.

TYGE & SESSIL 

På Brahegatan kan du sitta ute och njuta av goda viner och passande tilltugg på vincaféet Tyge och Sessil. Öppet från kl. 16 idag och alla andra dagar i veckan.

LE HIBOU 

På översta våningsplan med en enastående utsikt finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten. Välkommen upp!

PAPILLON

Utanför Papillon, Bank Hotel på Arsenalsgatan finner du nu en mindre uteservering. Passa på att njuta av lunchen eller ett glas vin ute i den härliga vårluften.

ARNOLD'S

Inta vårens och stans absolut bästa solläge hos vännerna på Arnold's där uteserveringen står redo för vårens och sommarens alla soliga dagar. Välkommen för goda cocktails, något att äta och bubblande vårkänslor mitt i storstadspulsen!

STUREPLAN 1  X THE SEVEN

Mitt på Stureplan har vi drivit uteservering så länge vi nästan kan minnas. Uteserveringen där storstadspuls möter lummig trädgård. Nytt för i år är att The Seven står för maten, maträtter med avstamp från streetfoodvärlden. Varmt välkomna!

L'AVVENTURA

I hjärtat av vasastan hittar vi L'Avventura, som vanligtvis består av två barer och en matsal, men nu till våren har denna italienare även platser ute. Perfekt att njuta en apritivo.

HILLENBERG

Idag torsdag 21 april blev Humlegårdsgatan återigen en livlig sommargata med sittplatser, gågata och ett härligt folkmyller. Hillenbergs uteservering, som håller öppet hela våren och sommaren och det blir förstås ett naturligt nav, med fönster på vid gavel och en lummig uteplats. Välkommen förbi för lunch, drinkar och snacks.

SURFERS BAR x HUMLAN - ÖPPNAR TORSDAG 23 APRIL

På torsdag 23 april öppnar äntligen Humlan upp för säsongen, Stockholms kanske härligaste och mest grönskande uteservering mitt i Humlegården, ett stenkast från pulserande Stureplan. Även denna säsong kommer det kinesiska köket och tar över i Humlan när vi återigen får sällskap från populära Surfers. Det blir en smygstart på säsongen med några få utvalda rätter, snacks och drinkar. Vi ses!