2020.08.14 PREMIÄR FÖR BERNS ASIATISKA

Onsdag den 26 augusti öppnar Berns Asiatiska åter upp dörrarna till den storslagna salongen och bjuder in till en storstilad asiatisk smakupplevelse med intryck från framförallt Japan, Korea och Vietnam.

Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige var Berns Asiatiska ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger, och än idag fortsätter vi att introducera nya spännande asiatiska smaker att avnjuta i en varm och levande atmosfär under kristallkronorna. Den generösa menyn erbjuder rätter som Ostron, Gyoza, Koreansk råbiff, Vietnamesiska crepes och Havsaboore Biejing Style.  

Utöver den asiatiska maten så erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska drinkar möter signaturdrinkar samt en världsomspännande vinlista. Vilken av signaturdrinkarna som kommer bli favoriten är svårt att avgöra men vad sägs om Yuzu & Cucumber, Watermelon & Habanero, Tomato & Fermented Chili eller Coconut & Strawberry.

Berns är utan tvekan ett etablissemang med ett stycke historia där både en och annan kulturgigant frotterat sig i Stockholmsnatten. Här är det lika högt i tak som utsökt, med asiatiska smaker i alla storlekar och former. Nu för vi historien vidare och öppnar upp dörrarna till Berns Asiatiska igen onsdagen den 26 augusti.

Restaurangen rymmer cirka 150 sittplatser, där matsalens hjärta är ett öppet kök med sittplatser runtom. Berns Asiatiska bjuder på en personlig och avslappnad service i en historisk miljö. På helger står DJs för musiken som skapar en levande känsla. Berns Asiatiska är lika självklart att besöka för upplevelser av mat som drinkar och vin.