2020.02.27 SvDs KROGGUIDE BESÖKER ISAAN’

”Under de pampiga kristallkronorna på Berns serveras numera thailändskt. Sayan Isaksson skapar vällagad fusionsmat med svenska råvaror […]”

Svenska Dagbladets Krogguide besökte nyligen Isaan’ och beskriver den thailändska maten som ”Det är rejäl mat utan så mycket finlir, ofta med starka kryddor balanserade av syrliga smaker.”

Väl sittandes till bord beställer de bland annat in råbiff, dagens fångst av friterade räkor och rödingen som det anser bjuda på friska och fylliga smaker. De beställer djungelcurryn som det sedan bedömer är den bästa rätten på menyn, ”En nyanserad, underbar smak av mör anka och en utsökt sås”.

Utöver den thailändska maten som är inspirerad av den thailändska regionen Isaan, där kocken Sayan själv har sina rötter uppskattar SvD den uppdaterade interiören och miljön inne på restaurangen som beskrivs med orden, ”Berns fantastiska matsal har blivit ännu mer elegant med vackra stolar från småländska Gemla och skåp med thailändskt hantverk.”

Tack Svenska Dagbladet för recensionen! Läs testet HÄR och boka ditt bord idag.