2020.02.10 TYGE & SESSIL BJUDER IN TILL ETT UNIKT VINSEMINARIUM

Vincaféet Tyge & Sessil bjuder den 22 februari in till ett unikt tillfälle med en kunskapsdykning i orange vin. Det blir en heldag fylld med vin, föreläsningar, samtal, musik och mat. Dagen avslutas med en mindre vinmakarmiddag.

Med fokus på naturliga viner ett stenkast från Stureplan är vincaféet Tyge & Sessil ett tillgängligt och lite stökigt alternativ för såväl frälsta som nyfikna vindrickare under ledning av Niklas Ekstedt och chefssommelieren Maximilian Mellfors.

Nu har det blivit dags att bjuda in alla, erfarna som oerfarna, till en heldag med orange vin i centrum: den ”nya” vinfärgen som i grunden är ett vitt vin men som tillverkas som ett rött. Dagen avslutas med en personlig middag med 24 platser med inbjudna vinmakare från Ungern, Italien och Georgien.

Orange Wine Seminar äger rum i Niklas Galleri, lördag den 22 februari kl. 13-18. För biljettpriset 495 kr förköp, 595 i dörren ingår en flight med 4 viner (motsvarande 2 glas), georgisk lunch signerad David Brandberg från Skåpmat i Järna, sju seminarier med vinmakare, sommelierer, representant från Systembolaget samt vinimportörer.

Vill man ta en paus finns vinbar med orange vin från hela världen att dricka till munk funk mix av DJ Mika Snickars. Allt för att skapa bästa stämningen och förutsättningarna för alla att lära sig, dela med sig och njuta av dessa viner. Du kan stanna hela dagen eller komma och gå som du vill!

INFORMATION

Niklas Galleri, Brahegatan 4

När: lördag 22 februari kl. 13:00 – 18:00

*Limiterade antal biljetter till seminarium: 150 st

För köp av biljetter, HÄR

Vinmakarmiddag kl. 19:00 – 22:00, 1200 sek

Bokning middag: Kontakta Tyge & Sessil på 08–51942277 eller mail: info@tygesessil.se