2020.12.08 2 VINNARE I BARTENDERS' CHOICE AWARDS

I söndags avgjordes Bartenders’ Choice Awards 2020. En gala där Nordens bästa barer, bartenders och cocktails utses. Vi kan med stolthet och glädje meddela att vi utifrån våra 4 nomineringar fick 2 vinster.

Vårt första grattis går till Asian Post Office och den enormt populära cocktaildrinken, Thai Basil, som vann kategorin ”Best Signature Cocktail”. Nu har denna gröna drink en självklar och välförtjänt plats på restaurangens Hall of Fame. Stort grattis och tack för att ni är så grymma!

Andra grattiset - andra året i rad och första någonsin att göra det två år i rad - går till Hampus Thunholm för "Best Bartender". Wow Hampus!! Hampus har varit med i många projekt under året från Lucy’s Flower Shop, Berns Asiatiska, Surfers och nu senast Spesso. Vi kan inte få nog och är så imponerade av allt du gör. Grattis Hampus!

Bartenders’ Choice Awards startade 2010 i Sverige och är de mest prestigefyllda utmärkelserna för den Nordiska barscenen. Syftet att höja standarden i branschen och juryn består av yrkesaktiva och branschkunniga bartendrar och dryckesentusiaster. 

BCAs grundare Joel Katzenstein vill speciellt i år lyfta och fira de många framstående barerna och bartendrarna som gör ett fantastiskt jobb varje dag trots den för närvarande lidande besöksnäring på grund av pandemin.