ONE OF A KIND

Stureplansgruppen är Sveriges ledande företag inom besöksnäringen och ambitionen är att alltid leverera gästupplevelser i världsklass.


OM OSS

Stureplansgruppen är Sveriges ledande företag inom besöksnäringen. Företaget grundades 1996 och har som ambition att alltid leverera gästupplevelser i världsklass. Flera av Sveriges mest hyllade enheter ingår i vår produktportfölj, som Bank Hotel, L’Avventura, Ekstedt, Spy Bar och Gamla Riksarkivet. Med en omsättning på 1,3 miljarder SEK och verksamheter i Stockholm, Göteborg, Åre och Visby skapar vi unika och oslagbara upplevelser som gör Stureplansgruppen framgångsrikt.


HÅLLBARHETSARBETE

Vi på Stureplansgruppen månar om vår miljö, våra medmänniskor, vårt samhälle och det ansvar som vi har för en långsiktigt hållbar värld. Vi ser rapporten som ett bra verktyg för reflektion, kartläggning och utvärdering av vårt befintliga hållbarhetsarbete samt en utgångspunkt för fortsatt utveckling inom området.

"Att koncept och värdskap fungerar har vi ett tydligt kvitto på: våra gäster återkommer. "

"Stureplansgruppen började i mars 2018 att satsa på drinkar gjorda på alkoholfri sprit i samtliga nattklubbar inom koncernen".

VISION OCH FRAMTID

Vår vision är att skapa upplevelser i världsklass - för alla. Genom att erbjuda platser att älska, har vi många både återkommande och nya gäster som vänder sig till oss. Inom koncernen finns ett brett utbud där alla kan hitta någonting som tilltalar just dem. Stureplansgruppen expanderar hela tiden med ytterligare enheter inom våra kärnverksamheter och angränsade affärsområden.

Smalltalk

Möt alla spännande personligheter som skapar minnesvärda upplevelser och dagligen möter dig.
Här berättar vi deras historier.