2022.04.22 7 UNIKA EVENTLOKALER I CENTRALA STOCKHOLM

Letar du efter en unik konferens- och eventlokal till din nästa företagsfest? Vi har allt från minimalistiskt avskalade rum och moderna lokaler rustade med smart teknik till pampiga salar för glittrande galafester. Alla våra eventlokaler hittar du mitt i centrala Stockholm och endast ett stenkast bort hittar du många av våra fantastiska restauranger och hotell.

Spektakulära Spegelsalen på Berns

Visste du att Spegelsalen är en minikopia av spegelsalen i Versailles (Glarie de Glaces)? Spegelsalen tar ca 46 personer sittande och passar därför utmärkt för mindre lanseringar, middagar och styrelsemöten. Precis intill finns Röda Rummet som erbjuder ytterligare 30 sittplatser och det går fint att kombinera dessa två om så önskas. Utanför Spegelsalen finns det även, en bar med perfekta ytor för mingel. Vem vill inte avnjuta något gott i glaset med utsikt över Berns Asiatiskas vackra kristallkronor? Addera middag från vårt asiatiska kök för ett fulländat event.

Läs mer!

Kreativa Bank Art Space på Bank Hotel

Det anrika Bank Art Space, tar plats i det forna bankvalvet med fokus på konstscenen. Lokalen är en blank canvas där din kreativitet sätter begräsningarna, dekorera väggarna med en tavla eller varför inte 10? Denna lokal passar utmärkt för mer intima middagar och mingel, produktlanseringar och givetvis konstvisningar.

Läs mer!

Pampiga Kongressen i Folkets Hus

Kongresshallen i Folkets Hus är en av de största möteslokalerna i Stockholm med plats för närmare 1400 personer. Här genomförs det bland annat kongresser, bolagsstämmor, paneldebatter och årsmöten. Kongresshallen är en flexibel lokal som går att dela in i tre olika sektioner. Foajén utanför passar utmärkt för pausmingel och utställningar.

Läs mer!

Klubbkänsla hos Mono på Nosh and Chow

En trappa upp i Nosh and Chows townhouse hittar ni Mono, med katalanska toner och en fransk dekadens är det här platsen för after work. Här finns en DJ-utrustning och ett eget PA-system är festen komplett. Ni kan vara 100 personer stående och 60 personer sittande. Om ni vill slå på den stora trumman med en middag för hela gänget är det inget problem, vi löser det.

Läs mer!

Festvåningen på Asian Post Office

I denna festvåning hos Asian Post Office serveras det fantastisk mat för sällskap upp till 70 personer, är det endast mingel och tilltugg ni är ute efter ryms det upp till 150 personer. Festvåningen ligger i en direkt anslutning till terrassen som har en härlig miljö som är öppen under vår och sommar.

Läs mer!

Den ståtliga Aulan på Norra Latin

I Aulan på Norra Latin är nästan allt möjligt. Ha er kickoff i historisk miljö, bjud in till galamiddag, slå till med ett stort bröllop eller arrangera föreläsningar och minimässor. Här har vi bevarat den tidstypiska charmen som starkt präglade 1800-talet tiden då Norra Latin en gång uppfördes. Målningar, utsmyckningar och hantverk i florentinsk renässans kännetecknar interiören som lyfter upplevelsen.

Läs mer!

Studion på Berns

Med väl framtagna materialval är Studion inspirerad av 70-talets futurism i sann Studio 54-anda. Perfekt för heldagskonferenser, kickoffer och föreställningar. När hungern infaller står Berns prisbelönta asiatiska kök står för maten. Du hittar även en direkt anslutning till möteslokalen Kammarsalen med plats för 180 deltagare.

Läs mer!