We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Di Weekend har besökt Mikael Einarssons nyöppnade restaurang Chez Jolie. Betyget blev 21 av 25 möjliga poäng.Chez Jolie är en “fransk fullträff” inleder Di krogrecensionen med.
Di Weekend börjar recensionen med att berätta om förrätterna de fick avnjuta, där de fann en tydlig favorit; “Bland förrätterna är en ankrillette, ett slags paté inkokt i fett, fullständigt enastående.” Vidare skriver de om varmrätterna; “De kötträtter Di Weekend provar hemma hos dottern håller anmärkningsvärt hög klass.“ När det kommer till cocktails utsåg de Chez Jolies Café au Lait till favorit. “Om kötträtter, träpaneler och drinkar inte räcker som lockbete är det värt att notera de utmärkta desserterna” skriver de om desserterna, där Chez Jolies Creme Caramel fick en extra hyllning. Menyn beskrivs senare som “omfångsrik”.
Inredningen målar de upp som “lyxig bistromiljö” och berättar att detaljerna i restaurangen “andas exklusivitet”. Di Weekends betyg blev sammanfattningsvis 21 av 25, där maten får en stark 8 av 10 och miljön maxar med 5 av 5 möjliga.