2022.12.01 MIKAEL EINARSSONS CHEZ JOLIE ANDAS EXKLUSIVITET

Di Weekend har besökt Mikael Einarssons nyöppnade restaurang Chez Jolie. Betyget blev 21 av 25 möjliga poäng.Chez Jolie är en “fransk fullträff” inleder Di krogrecensionen med. 

Di Weekend börjar recensionen med att berätta om förrätterna de fick avnjuta, där de fann en tydlig favorit; “Bland förrätterna är en ankrillette, ett slags paté inkokt i fett, fullständigt enastående.” Vidare skriver de om varmrätterna; “De kötträtter Di Weekend provar hemma hos dottern håller anmärkningsvärt hög klass.“ När det kommer till cocktails utsåg de Chez Jolies Café au Lait till favorit. “Om kötträtter, träpaneler och drinkar inte räcker som lockbete är det värt att notera de utmärkta desserterna” skriver de om desserterna, där Chez Jolies Creme Caramel fick en extra hyllning. Menyn beskrivs senare som “omfångsrik”.

Inredningen målar de upp som “lyxig bistromiljö” och berättar att detaljerna i restaurangen “andas exklusivitet”. Di Weekends betyg blev sammanfattningsvis 21 av 25, där maten får en stark 8 av 10 och miljön maxar med 5 av 5 möjliga.