2020.07.02 BANK HOTEL ÄR STOCKHOLMS BÄSTA HOTELL

Bank Hotel är enligt världens största reseplattform Tripadvisor just nu nummer 1 på listan över bästa hotell i Stockholm med toppbetyget 5 av 5. Listan utgörs av inte mindre än hela 161 hotell. Placeringen och betyget baseras på hotellgästers omdömen och recensioner efter sin vistelse på hotellet.

Baserat på gästers och resenärers omdömen rankar resesajten Tripadvisor de bästa hotellen runt om i världen och i olika städer. Användarna får då bidra med innehåll i form av en betygskala och recensioner. Betygen sammanställs sedan på en skala 1–5 där 5 är det maximala betyget att uppnå med möjligheten för toppranking. Skalan innefattar kategorierna Läge, Renlighet, Service och Standard.

Bank Hotel i Stockholm intog under våren första platsen på listan över bästa hotell Stockholm över totalt 161 hotell. Inte nog med den fina placeringen så har hotellet även uppnått det bästa kundbetyget med 5 av 5, som nu gör att vi uppfyller alla kriterier på reseplattformens hotelllista.

“Alla kollegor i varje avdelning hos oss på Bank Hotel har spelat stor roll och har varit avgörande för vår framgång på vägen att bli det bästa hotellet i Stockholm. Tack vare alla underbara och stolta Bank ambassadörer som älskar att överträffa våra gästers förväntningar med personlig och genuin service har Bank Hotel lyckats sticka ut från mängden. Hela teamet bestående av dedikerade och engagerade individer har gjort vår anrika byggnad till det självklara valet av hotell i Stockholm” - Steffen Sander, Hotellchef

Tusen tack till våra fantastiska gäster som vill komma och uppleva Bank Hotel med oss och även ett stort tack till vårt dedikerade Bank-team!