2023.10.05 CHAMBREGUIDEN

Liten, mellan eller stor middag? Födelsedagsfirande, styrelsemiddag eller kickoff? Vi har lokaler och chambre separées för alla tillfällen du är ute efter en avskild middagsupplevelse. Hitta ett ställe som passar dig nedan och bjud in dina bästa personer.

FREYJAS FICKA

Har du fyllt år? Länge sen du träffade polarna? Ska du styra middag med bolagsstyrelsen? Boka en kväll i Freyjas chambre séparée i Södermalms hjärta!

I Freyjas ficka erbjuds en avskild och unik sittning för 6 till 10 personer. Ni serveras en fast meny med tillhörande dryckespaket som ändras varje vecka, beroende på säsongens utbud och kreativ ledare Emma Shields sinnesstämning.

NOUR CHAMBRE

I Townhouse Nosh and Chow finner du på tredje våningen Sayan Isakssons restaurang Nour. Prisat med en stjärna i Michelinguiden är kvalitén garanterad. Nours hantverk är unikt och välarbetat där servicen ger en avslappnad och upprymd stämning. Nours chambre separée har plats för upp till 8-12 personer och är avskild men nära restaurangens sorl. Ni är mycket välkomna att boka en upplevelse utöver det vanliga – perfekt för större sällskap eller företag.

LAROY CHAMBRE

Upplev en unik upplevelse på Laroys Chambre där gäster kan abonnera hela lokalen för en oförglömlig middag mitt på Stureplan. Den festliga stämningen når nya höjder i denna unika lokal med personal som är experter på att skapa minnesvärda privata middagar. Med sex eleganta runda soffor och bord välkomnas du och ditt sällskap på upp till 48 personer för en intim och exklusiv atmosfär.

BERNS ASIATISKA RÖDA RUMMET

Välkommen till Röda Rummet på Berns, här kan ni vara mellan 10-16 personer och njuta av att sitta avskilt med utsikt över de ikoniska kristallkronorna på Berns Asiatiska. Här kan ni även sätta tonerna själva så att stämningen blir på topp. Rummet i sig har en mycket rik historia och var ett av August Strindbergs favoritställen, så kärt att han döpte ett av sina största verk efter rummet - Röda rummet. Gör som August, kom hit och dinera och låt dig bli inspirerad i den otroliga miljön.

GRIFFINS’ STEAKHOUSE BUREN

Välkommen till Griffins’. Här kan ni uppleva en extraordinaire upplevelse där stora sällskap på upp till 40 personer samlas i Buren. Njut av middag i en avslappnad atmosfär där kan ni tar del av stämningen samtidigt som ni sitter avskilt för er själva. Buren är perfekt oavsett om det är kickoff eller en festlig födelsedagsmiddag, välkomna att uppleva en minnesvärd kväll med mat och service i världsklass.

AVALON VINRUMMET

På hotell Avalon råder alltid ett trevligt sorl – vinrummet har ett av Göteborgs allra bästa vinsortiment och agerar dessutom som en vacker chambre separée för större sällskap. Där är det möjligt att med goda vänner betrakta vacker konst, ta in mästerliga drinkar från Avalons beryktade cocktailbar och goda rätter från restaurangen. Välkomna att boka vinrummet!

HILLENBERG VINRUMMET

Omgiven av lockande vinflaskor sitter ni, 10–16 personer, i ett elegant avskilt rum. Rummet är perfekt för födelsedagsfirande med nära och kära eller när framgångar med företaget förtjänar ett bra firande. Hillenberg är sedan 2018 kreativt styrt av internationellt erkända Niklas Ekstedt och erbjuder sydeuropeiskt med en skandinavisk twist. Välkomna att boka Hillenbergs exklusiva chambre separé och njuta av mat och vin i världsklass.

GURRAS CHAMBRE

På Gurras ska alla vara inkluderade, därav är deras Chambre halvt öppen. Här sitter du halvt avskilt från matsalet, innanför glasväggar, samtidigt inte helt instängd så att du kan ta del av den häftiga stämningen. Fingerfood i dess bästa form njuts av till roliga cocktails och spännande viner.

SURFERS CHAMBRE

Surfers har självklart även en chambre separée, här ryms upp till 14 personer. Välkommen till en restaurang som bjuder på smaker från Sichuan och färgglada drinkar. Om du uppskattar en stimmigare kväll fylld av kinesiska sharing rätter är Surfers stället för dig.

APO BiBi

Undrar du var du ska hålla ditt nästa födelsedagsfirande? Asian Post Office festvåning BiBi tar upp till hela 70 personer. Här utlovas asiatiska smårätter i en festlig stämning. Missa självklart inte deras kända signatur cocktail Thai Basil.

ASIAN POST OFFICE CHAMBRE

För det lite mindre men fortfarande stora sällskapet som vill avnjuta Asian Post Office fantastiska kök erbjuder de även en Chambre Separée för upp till 48 personer. Ska du hålla i en större middag med arbetet är detta den perfekta platsen.

BANK HOTEL BOOBOOK

Den ultimata privata middagen anordnar du på BooBook på Bank Hotel. Högst upp i huset med en tillhörande takterrass sitter du helt avskilt till en unik utsikt över Stockholm. Här kan du sitta upp till tolv personer, maten kommer från Bonnie’s.

BANK HOTEL LA COUR

På La Cour på Bank Hotel sitter du och dina 16 bästa personer avskilt med utsikt över synagogan. Teamet på Bank Hotel är experter på privata middagar samt event och skräddarsyr gärna din kväll utefter behov. De besitter även gedigna kunskaper inom vin så här lovar vi den vinintresserade ett trevligt besök.

L’AVVENTURA BAREN

Varför inte bjuda in till en italiensk privat middagsupplevelse i L’Avventuras chambre separée? Bjud in dina elva närmsta för en lång middag bestående av antipasti, pasta, secondi och dolci. För den ultimata upplevelsen beställer ni även in deras vinpaket.

SKEPPARHOLMEN AQUAMARINA

Aquamarina, Skepparholmen Nackas unika Chambré Separee i en närmast magisk miljö. Med plats för upp till 40 gäster vid sittande middag, är detta det perfekta valet för en minnesvärd middag. Upplev en marin atmosfär där ert sällskap umgås ”på vattnet”, omgiven av båtar och vacker natur.