2023.06.15 DE BÄSTA DESTINATIONERNA FÖR ATT FIRA MIDSOMMAR

Utforska några av de bästa destinationerna för att fira midsommar i Stockholm och Göteborg. Från det idylliska Skepparholmen Nacka till det pulserande Berns och de lockande smakerna på Berns Asiatiska, finns det något för alla smaker och preferenser. Oavsett om du vill koppla av i en lugn skärgårdsmiljö, njuta av traditionella eller innovativa matupplevelser eller bara ta del av den festliga atmosfären, finns det alternativ som kommer att göra din midsommar oförglömlig. Läs vidare för att upptäcka de bästa platserna att fira midsommar i Stockholm och Göteborg.

Skepparholmen

Upplev en oförglömlig midsommar på Skepparholmen Nacka. Beläget mitt i den vackra skärgården utanför Stockholm är detta resmål en perfekt plats att fira denna traditionsenliga högtid. Här erbjuds ett urval av midsommarpaket som garanterar en minnesvärd upplevelse. Koppla av i en lugn skärgårdsmiljö, njut av en läcker midsommarbuffé, bind din egna krans och slappna av i vårt utomhusspa.

Berns

Är du i Stockholm under midsommar? Då är det dags att du unnar dig en vistelse på Berns Hotel. I lummiga Berzelii Park, ett stenkast från Stureplan, Nybrokajen och alla shoppinggator, hittar du Berns Hotel. Restaurangen har även öppet hela helgen från morgon till sen kväll.

Berns Asiatiska

På Berns Asiatiska är du extra välkommen om du är rebellen som är trött på sill och nubbe, här serveras det sushi och sake hela dagen lång. Om du inte är ett fan av sake, så är det ingen fara. Teamet i baren har uppdaterat drinkmeny som erbjuder somriga förfriskningar. Njut av god mat och dryck på uteserveringen från morgon till kväll, blir det kyligt på kvällen är det bara att fråga hovmästaren om bord inne i restaurangen.


Boo Boo Living

Ska du fira midsommar i Stockholm och har ännu inte bokat boende? Då är Boo Boo Living det perfekta alternativet för dig. Med endast 20 minuter till city tar du dig enkelt in till ditt firande samtidigt som du har närhet till vacker natur och hav när du känner dig klar med festligheter och vill koppla av i en stillsam miljö.

Humlan

Sugen på annat än traditionell midsommarmat under helgen? Humlan håller öppet och serverar tacos och margaritas hela midsommarhelgen. Välkommen in för ett annorlunda firande i en blomstrande taqueria!

Bonnie’s

Njut av svenska klassiker under det höga glastaket på Bonnie’s. I perfekt tid till midsommar har Bonnie’s flera nya rätter på menyn som bland annat matjessill, rimmad lax, köttbullar och bakad röding med Sandefjordsås. Välkommen att fira midsommar inne i den gamla bankhallen eller ute på Papillons uteservering.

Bank Hotel

Unna dig en vistelse på boutiquehotellet Bank Hotel över helgen. Perfekt om du vill fly undan all fest och midsommar stress. Varva ned, slappna av och beställ upp roomservice. Bank Hotel funkar dock lika bra om du letar efter en vistelse som passar det festliga firandet. Här har du gedigna rum med exklusiva badrum att göra dig i ordning i. En fördrink uppe på takterrassen Le Hibou är såklart ett måste innan du ger dig ut och firar.

Calle P

Vad vore en sommar utan Calle P? Inte så bra. Här hittar du sol och drinkar hela dagen lång. Under midsommarhelgen serverar gänget på Calle en midsommar-inspirerad meny, det är trerätters med matchande nubbe. Varför bryta ett vinnande koncept? Om det inte vore nog så serveras även hela à la carte menyn utöver helgspecialen. Kom och häng i parken.

Avalon

Avalons bar och restaurang har öppet hela midsommarhelgen. Sitt ute på den centrala uteserveringen och njut av västkustens fina väder. I lagom tid till detta har Avalon tagit fram en ny drinklista med sommardrinkar.


Storköket

Storköket presenterar en rad olika rätter denna sommar. Kanske passar en pokébowl från PohKeh dig bäst eller en smashed burger från Rollin Bistros. Älskar du pizza serveras BOVs focacciapizzor sommaren lång. Slå dig ner på Storkökets stora uteservering hela midsommarhelgen och blicka ut över vallgraven.