2023.02.08 EN DAG AV KÄRLEK

Gör Alla Hjärtans Dag extra speciell genom att njuta av en särskild meny, middag eller övernattning tillsammans med din älskade. Upptäck de restauranger, och hotell som firar händelsen tillsammans med oss.

SPESSO

Gör årets Alla Hjärtans Dag till en minnesvärd händelse genom att bjuda din älskade på en romantisk middag. Spessos team av kockar med Desire Jaks i spetsen har sammanställt en meny med noga utvalda rätter som garanterat kommer att imponera på både smaklökar och ögon. Välj bland tre förrätter och tre varmrätter, samt snacks och dessert för en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Så varför inte fira kärleken på bästa sätt tillsammans med oss? Vi ser fram emot att välkomna er!

SKEPPARHOLMEN

Skäm bort någon du håller av med njutning för både kropp och själ på Skepparholmen. Välj mellan en mängd härliga spabehandlingar eller överraska din kärlek med rosor och en flaska bubbel på hotellrummet för en övernattning. Njut av bad under bar himmel, relax framför brasan och avsluta med en romantisk middag för två.

RÖDA HUSET

Bjud ditt älskade sällskap på en drink upplevelse i världsklass. Hampus Thunholm har tagit stora kliv in på den globala barscenen med sina prisbelönta drinkar som tänjer på gränserna för att utmana klassiker med nyskapande. Slå er ner i baren, njut av utsikten, och smaka er igenom den imponerande cocktail menyn för en upplevelse ni sent kommer glömma.

PIXIE

Låt oss fira kärleken tillsammans med god mat, gott sällskap och Good Vibes Only. Bjud in alla du håller kära, oavsett om det är din partner, vänner, familj eller någon annan speciell person i ditt liv, till en minnesvärd middag på Pixie. Välj valfri pasta eller pizza från menyn och få en speciell edition drink för bara 299 kr. Pixie har ett utbud av de bästa rätterna och drinkarna för att du ska få en riktigt härlig kväll tillsammans med dem du bryr dig om.

L'AVVENTURA

Fira Alla Hjärtans Dag på L'Avventura och upplev den mysiga och kärleksfulla atmosfären tillsammans med din älskade. Som gjort för två kan ni avnjuta Svensk oxfilé med märgsås, friterad potatis, svart vintertryffel, gröna bönor och pomodorisallad. En riktig njutning för både kropp och själ. Låt oss ge dig en oförglömlig kväll fylld med smaker och dofter som kommer att förgylla kärlen dagen till ära.

BANK HOTEL

Gör Alla Hjärtans Dag minnesvärt på Bank Hotel. Bjud in din älskade och unna er båda en härlig vistelse. Välj ditt favorit paket och gör det lite alldeles extra och inkluderar rosor, en chokladkaka och ballonger. Gör denna kärleksfest till något att minnas för alltid.

GRIFFINS' STEAKHOUSE

Fira Alla Hjärtans Dag på Griffins' och njut av en underbar trerättersmeny med de mest älskade klassikerna. Griffins' bjuder på en mysig miljö och en atmosfär fylld av kärlek och romantik. Det är den perfekta platsen för en romantisk middag med din partner, en mysig middag med vänner eller en middag för två. Upplev en unik och minnesvärd kväll på Griffins'.

GURRAS

Imponera på din favoritperson med en middag hos Gurras som du kan avsluta med en riktigt kärlekssprudlande efterrätt. Dessert menyn snyggas till lite extra för Alla Hjärtans Dag och bjuder på små röda Paris-Brest. Efter maten kan vi varmt rekommendera att hänga kvar i baren och smaka på de förföriskt goda drinkarna.

TYGE & SESSIL

Älskar du och din stora kärlek viner lika mycket som varandra? Då får ni inte missa Tyge & Sessil och deras unika utbud av viner. Ingen bokning krävs utan det är bara att glida in när känslan infinner sig. Smaka på viner från små producenter från områden runt om i världen och gjort på druvor ni kanske inte visste fanns.

AVALON

Vad skulle du säga om att tillbringa en oförglömlig helg tillsammans med din käraste med Göteborgs häftigaste solnedgång som bakgrund? Bjud in till en weekend som sätter ett leende på läpparna. Vakna upp med ett leende på läpparna efter en god natts sömn och njut av en härlig frukost på sängen.

CHEZ JOLIE

Bjud dina närmaste och käraste på en lunchupplevelse som förgyller deras dag med en lyxiga prägel. Njut av den elegant inredda miljön och den högklassiga maten medan ni umgås och skapar minnen. Chez Jolie är den perfekta platsen för en oförglömlig lunch med de människor som betyder mest för dig.

LUCY'S FLOWER SHOP

Det kanske låter som att Lucy’s Flower Shop är den perfekta platsen att hitta en bukett röda rosor för din käraste - men icke! Istället för blommor bjuder Lucy’s på drinkar av den prisbelönta sorten. Under cocktailtimmen kan du uppleva några av de mest fantastiska cocktailkreationerna. Med härliga smaker och en unik twist, kommer du att häpna över den höga kvaliteten på varje drink. Sitt tillbaka, slappna av och njut av en drink medan du beundrar den vackra inredningen och den trevliga stämningen på Lucy's Flower Shop.

NOUR

Kliv in i en värld av stjärnglans och bjud din favoritperson på mat i världsklass. Nour dukar upp till något utöver det vanliga varje servering. Med precision och passion lagar Sayan Isaksson med sitt team en meny som kan få dig att att tappa hakan. Med omsorgsfullt utvalda ingredienser och tekniker är varje rätt ett mindre konstverk. Så varför inte sätta lite extra guldkant på Alla Hjärtans med en Michelin stjärna till middagen?

BERNS HOTEL

Gör kärlekens dag till en oförglömlig upplevelse genom att unna dig och din älskade det där lilla extra. Boka ditt rum på Berns och gör det ännu mer speciellt med ett kärleksfullt tillägg av blommor, chokladpraliner och ballonger.

ASIAN POST OFFICE

På tu man hand eller i gott sällskap av vänner och familj spelar ingen roll när Asian Post Office dukar upp är alla välkomna. Luta er tillbaka och låt smaklökarna ta er på en resa igenom flera små rätter. Med inspiration från Asien bjuder Asian Post Office på ett brett utbud av rätter, så utforska, prova något nytt, låt kvällen bli något alldeles extra i gott sällskap.