2023.05.17 FIRA MAMMA PÅ MORS DAG

Med Mors dag runt hörnet är det dags att visa våra älskade mödrar hur mycket de betyder för oss. Det finns otaliga sätt att fira denna speciella dag och skämma bort våra mammor på ett minnesvärt sätt. Från enkel omtanke till personliga överraskningar - vi har samlat några kreativa och hjärtliga idéer för att hjälpa dig fira din mamma på ett sätt hon förtjänar. Läs vidare för att få inspiration och göra Mors dag till en dag hon aldrig kommer att glömma.

BRUNCHA HELA DAGEN PÅ GRIFFINS’

Kom och fira mors dag hos Griffins’ Steakhouse som har extra öppet dagen till ära. Vanligtvis är det stängt på söndagar men nu är det öppet så att du och din mamma kan komma och njuta av en brunch extraordinaire hela dagen lång.

FIRA IN ER MATRIARK PÅ RÄTT SÄTT

Söndagen den 28:e maj är det mors dag, då erbjuder Hillenberg en meny om tre rätter som serveras utöver den ordinarie. Mödra- och Sverigefavoriter likt Toast Skagen på Hillenbergs vis – eller råbiff med smak av eld tillsammans med en lysande dijonmajonnäs bör värma varje mors hjärta. Se hela menyn nedan. Välkomna att boka!

VISTELSE PÅ BANK HOTEL

Unna dig och din mamma en vistelse på Bank Hotel över mors dag. Med Bank Hotels mors dag-erbjudande får du 15 % rabatt på ditt rum eller svit, vår signaturcocktail Hoot Hoot och snacks på vår takbar Le Hibou samt en trerättersmiddag på Bonnie’s. Vakna upp till vår läckra frukostbuffé och à la carte. Skäm bort din kära mamma med en elegant vistelse!

DET ÄR DAGS ATT UNNA MAMMA!

Välkommen att fira mors dag hos oss, unna din mamma något extra fint. Vi ger din mamma ett spa kit från Maria Åkerman, för att hon är värd att bli bortskämd med bra produkter. Starta morgonen på bästa sätt under de otroliga kristallkronorna, njut av en otrolig frukost i vackra Berns Asiatiska.

GEMENSKAP PÅ SUPPER

Fira morsdag på Supper. Här står gemenskap och Sydamerikanska smaker i centrum. Bjud med hela familjen och dela på smakrika smårätter tillsammans med färgglada cocktails.

BRUNCH & SPA

Morsdag är en speciell dag för att hylla och visa uppskattning till våra mödrar. Och vad kan vara en bättre present än att ta med henne på en dag full av avkoppling och lyx? Skepparholmen, beläget i Nacka, erbjuder en perfekt kombination av en härlig brunch och avkopplande spa-behandlingar som du och din mamma kan njuta av tillsammans.

MORS DAG PÅ SPESSO

På söndag bjuder Spesso in er och era viktiga mödrar till oss på mors dag-lunch eller middag! Boka ett bord inne, eller på deras uteservering där utsikten över nästan hela Stockholm kan åtnjutas. Ta en eftermiddag med Italienskt och lysande gott vin i solen så uppskattas era mammor på bästa sätt. Välkomna!

MORS DRINK PÅ TETTO

Tetto är en uteservering med klass och 360° sol, bjud med era mammor på en trevlig dag i solen, skratt och njutande hos oss. Välkomna!

HELG I STOCKHOLM

Om du letar efter en speciell present till din mamma, varför inte överraska henne med en weekend i Stockholm? Boka in er helg hos oss i vår Studio eller Couple lägenhet. Stockholm är rikt på kultur och sevärdheter men även känt för sitt shoppingutbud. Efter en lång dag i stan tar ni er snabbt och enkelt hem till Boo Boo Living.