2022.06.15 FIRA MIDSOMMAR I STAN

Midsommar är inte bara Sveriges ljusaste dag utan även vår kanske roligaste och viktigaste högtid. Stannar du i stan över helgen? Vi håller öppet på flera av våra hotell, barer, restauranger och nattklubbar.

BO HOS BANK HOTEL

Unna dig en exklusiv helg på intima Bank Hotel. Efter incheckning kan du njuta av en drink i cocktailbaren Papillon och sedan röra dig vidare för middag i den gamla bankhallen. Dagen efter vaknar du upp till en fantastisk frukost på Bonnie’s där du kan välja bland favoriter från en lyxig frukostbuffé eller á la carte.

CALLE P HELA DAGEN

I Calle Ps familjära miljö kan du äta och dricka hela dagen. Njut av matjessill eller löjrom dagen till ära. Utanför i Berzelii Park serverar glasskiosken hemgjord glass för den som är sugen.

NJUT AV BLOMMORNA I HUMLAN

Fira midsommar i Humlegårdens blommiga oas. Kom förbi och njut av goda mellanrätter inspirerade av japansk fastfood och svalkande sommardrinkar i Humlan.

ASIATISK MIDSOMMARMIDDAG

Trött på svensk midsommar mat? Då hittar du den ultimata midsommar middagen på Berns Asiatiska! Med inspiration från hela Asien serveras det en bred rad av både varm och kall mat. Ta tillfället i akt och testa deras Wagyu Katsu Sando!

MITT I STORSTADSPULSEN

Mitt på Stureplan hittar du den intima och stämningsfyllda baren Stureplan 1. Här sitter du inramad av växter och blommor samtidigt som du befinner dig mitt i storstadspulsen. Stureplan 1 har öppet från eftermiddag till sen kväll hela helgen, kom förbi för något gott på tallriken och svalkande i glas.

DANSA NATTEN LÅNG PÅ STURECOMPAGNIET

För den som är sugen på att dansa sent in på småtimmarna är Sturecompagniet öppet hela helgen. Fira i Sturecompagniets unika och anrika lokaler eller rör dig ner mot Hell's Kitchen för fest i en intim lokal som erbjuder flera olika dansgolv. 

MIDSOMMAR PÅ VÄSTKUSTEN

Befinner du dig i Göteborg över helgen har du möjlighet att uppleva Storkökets härliga atmosfär. Señor Bob står för maten, baren står för drinkarna och allt du behöver göra är att njuta.

MIDSOMMAR PÅ SKEPPARHOLMEN

Ute hos Skepparholmen i Nacka kan du fira midsommar hela dagen. Midsommarstången står rest för lekar och aktiviteter utomhus. Boka deras midsommarpaket där övernattning, spaentré och midsommarbuffé ingår. Vill du bara komma förbi och äta är du varmt välkommen!

FIRA HELA DAGEN HOS BONNIE’S

Hos Bonnie’s på Bank Hotel kan du fira midsommar hela dagen. Från klockan 07:00 kan du äta frukost inne i bankhallen. Vid klockan 12:00 kan du beställa från middagsmenyn, där det bland annat finns klassiker som Toast Skagen eller Rimmad lax. Menyn är bred så vi kan lova att de finns en favorit för alla. Missa inte att avsluta med efterrätten Smash The Piggy Bank.