2020.10.29 GARBAS NYA LOKAL

Garba har flyttat in i ny lokal på Surbrunnsgatan 47, i hörnet till Sveavägen, och är numera granne med L'Avventura.

Garba kommer att ha bageri, deli och restaurang under samma tak men redan nu kan du komma dit för middag. Nu har Linn och Marion med personal öppnat upp lokalen i sin råa form och framöver ska den framtida krogen byggas. Garba tar emot både större och mindre sällskap och det finns möjlighet att boka upp hela lokalen. 

"När vi startade Garba gick vi ofta förbi de här vackra fönstren och tänkte att det är den PERFEKTA restauranglokalen. Tre år senare och bara några stenkast från vår första lilla lokal i Lärkstan står vi nu vid samma fönster med nycklarna i handen. Snart får ni vara med på vår resa mot drömmen om bageri, deli och restaurang under samma tak. Det ska bli SÅ roligt vi har sett fram emot det här så länge!" berättar Linn och Marion.

Menyn kommer att ge försmak på den kommande restaurangen och gamla gäster kommer att känna igen kockarnas signifikanta enkla och vällagade matlagningsstil. Du äter en fast meny för 475:- och kan beställa till extrarätter och dryck utifrån önskemål. 

Öppettider

21 - 31  oktober, onsdag till lördag

3 november - 19 december, tisdag till lördag

Utöver middagar kommer Garba under utvalda datum ha bageriet öppet i liten skala, först till kvarn! Även andra happenings kan dyka upp. Håll utkik på Garbas Instagram @garbarestaurang.