2022.08.31 HÖSTENS UNIKA EVENTIDÉER

Hösten närmar sig med snabba steg och det börjar bli dags att arrangera event! Vi har samlat ihop våra bästa tips på vad du kan göra för att få ditt event att bli extra minnesvärt. Allt från det traditionella julbordet hos Gamla Riksarkivet, privat spadag på Berns nya terrass till en rad olika konserter. Det finns något för alla tillfällen.

BERNS PRIVATE SPA

Berns har fått ett unikt tillskott uppe på våning 6; en ny spaterrass. Bubbla i jacuzzin på terrassen, beställ upp sushi från Berns Asiatiska och skåla med champagne till den fina utsikten över Berzelii park. Perfekt för den mer intima och privata tillställningen. För ultimat lyx finns även möjligheten att hyra in en privat bartender som blandar drinkar åt er hela vistelsen.

SKEPPARHOLMEN DINNERSHOW

Ute på Skepparholmen får du både nytta och nöje. Nytta får du för både kropp och själ, unna dig en skön ansiktsbehandling efter sommarens varma solstrålar och en avkopplande massage. För att sedan slå dig till bords och avnjuta en god middag samtidigt som du blir underhållen av Lisa Nilssons vackra toner. Just nu gör hon en dinnershow den 16/9 och 17/9, sen får du inte missa Eric Gadd som kommer den 15/10.

RES IVÄG MED COQUETEL SOCIAL

Imponera på vänner och kollegor och bjud med dem på en resa hos Coquetel Social. Här erbjuds det fem olika gruppresor där tre drinkar, snacks och målande berättelser ingår. Bjud med kollegorna på “The Big Apple Tour”, res iväg med “The Orient Express” eller upptäck någon av de andra destinationerna.

STJÄRNMIDDAG HOS NOUR

Uppe på Norrlandsgatan hittar ni den till ögat blygsamma restaurangen Nour, men låt er inte luras. Här står Sayan Isaksson för maten och fantastisk är den minst sagt, så fantastisk att den har blivit belönad med en Michelinstjärna. Denna gömda pärla med väl kurerade smaker hittar ni på tredje våningen i Nosh and Chow Townhouse. Ta med dig vänner samt familj och låt er inspireras av en gastronomisk upplevelse.

ÅRETS HÖGTID PÅ GAMLA RIKSARKIVET

Gamla Riksarkivets sagolika julbord är en tradition ni inte får missa. Niklas Ekstedt dukar i år igen upp hans dignande julbord bestående av klassiker och personliga favoriter. Gamla Riksarkivets julbord har tidigare beskrivits som något som liknar Willy Wonkas magiska värld i ett möte med Fanny och Alexanders klassiska jul, ett julbord som måste upplevas på plats!

KONSTVISNING PÅ NORRA LATIN

Norra Latin och Folkets Hus rymmer en unik konstsamling av svensk konst från förra sekelskiftet. Vi erbjuder grupper att boka en ”konstpaus” där ni får en guidad tur genom  båda husens fantastiska samling av svensk sekelskifteskonst, men även av monumentalkonst från 1960-talet. Konstvisningarna anpassas efter era önskemål och ni kan välja mellan tre olika turer om; 20 min, 40 min eller 60 min.

KONSERT PÅ BERNS

Du har väl inte missat att Berns har en grym konsertkalender? Starta kvällen med en after work i cocktailbaren på Berns Asiatiska, avnjut sedan en middag fylld med asiatiska smaker, rör dig efter middagen till The Ballroom och upplev konserten i den anrika salongen. Det blir en kväll du och gänget kommer att minnas.

BANK HOTELS PRIVATA TERRASS

Högst upp på Bank Hotel befinner sig deras privata men minst sagt storslagna terrass BooBook. Med en av Stockholms bästa utsikter och en fantastisk lokal är detta platsen du vill anordna din tillställning på. Hyr in en av Le Hibous fantastiska bartenders och håll i en cocktailprovning, bjud in till en privat middag och njut mat från Bonnie’s prisvinnande kök eller arrangera helt utifrån vad som passar din tillställning.