2023.01.26 HYLLANDE ORD OCH HÖGA POÄNG

Di Weekend har varit och smakat på både takrestaurangen Spesso och Göteborgs nykomling Gurras. Hyllande lovord och många poäng står som betyg för båda restaurangerna, kul tycker vi!

"HÖG GASTRONOMI MED FLERA ÖVERTYGANDE RÄTTER"

Di Weekend har varit och smakat på Spesso där resultatet blev en fin recension. Recensionen inleds med att berätta om Di Weekends första besök på Spesso vid öppningen under pandemin. Spesso beskrivs redan då som en “publiksuccé” och för att knyta an till den nya upplevelsen berättar de att “precis som förra gången levererar Spesso en gedigen krogupplevelse.

Utsikten på Spesso går inte att missa och även Di Weekend nämner den unika och storslagna utsikten. "Det är inte bara läget som är högt, på Spesso bjuds också en hög gastronomi med flera övertygande rätter” skriver Di Weekend.

Vidare skriver Di Weekend om maten och berättar att en del av Spessos styrka ligger i “att förena det italienska köket med inslag från det nordiska”. Di Weekend njuter av ett flertal av Spessos smakrika rätter där deras berömda Hummerravioli hyllas med utmärkelsen “menyns lyxigaste rätt”.
Artikeln fortsätter med att beskriva upplevelsen följande "Servicen förtjänar ett extra omnämnande. Mottagande och tilltal är väldigt trevligt, här känner vi oss välkomna".

Resultatet av Di Weekend besök på Spesso blev 20 av 25 möjliga poäng, varav maten fick starka 8 av 10. Stort grattis Spesso och tack Di Weekend för den fina recensionen!

DI WEEKEND RÖR SIG VIDARE NER MOT VÄSTKUSTEN

Efter öppningen av Gurras var Di Weekend och upplevde Göteborgs tillskott på restaurangscenen. Di Weekend har nu varit tillbaka och smakat på Gurras, de beskriver återbesöket som “det snabbaste hittills.” Gurras hyllas nu med 19 av 25 möjliga poäng där miljön fick otroliga 5 av 5 poäng.

Di Weekends middag på Gurras börjar med att avnjuta deras Ostron Flambadou och beskriver det som “en riktig smakstart”. Följande serveras de Friterad havskräfta ”Ssäm” som är “en generös bit serverad i ett salladsblad.” Precis som Gurras rekommenderar Di Weekend att äta deras Sticky karaage chicken med plasthandskar då maträtten “dryper av sås”.

Servicen på Gurras får en extra hyllning där “trevlig och kunnig servicepersonal skapar en härlig stämning”. Kul tycker vi och välkomna tillbaka Di Weekend!