2020.02.06 KÄRLEKSGUIDEN - ALLT INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG

Nästa fredag innfaller årets kanske mest romantiska dag. Sharingmiddag, drink eller hotellnatt? I vår guide nedan tipsar vi om något som passar alla smaker.

ROMANTISKT DYGN PÅ BERNS

Fly vardagsstressen och unna dig och någon du tycker om ett romantiskt dygn på Berns Hotel. Checka in och njut av de skönaste av sängar, beställ middagen till rummet och morgonen därpå väntar en härlig frukost. Läs mer HÄR.

LUNCHDEJT PÅ ARNOLD’S

Att mitt på dagen ta en paus och möta upp en kär vän eller din partner för en god och härlig lunch är något alldeles extra. Boka in en lunch på Arnold’s, ett stenkast från Stureplan. Välj mellan favoriter från kvällsmenyn i kombination med lättare lunchrätter. Boka bord HÄR.

4-RÄTTERSMENY PÅ GARBA

På Marion och Linns nya levande restaurang Garba njuter ni av en magisk 4-rättersmeny i en härlig sekelskiftsvåning tillsammans med goda naturviner. En bas av svenska råvaror som blandas upp med råvaror och intryck från resten av världen. Boka bord HÄR.

PASTAFREDAG PÅ CALLE P

Varje fredag vid lunch bjuder våra vänner på Calle P in till italiensk pastafredag, perfekt tajming med alla hjärtans dag. Kör en riktig lady & Lufsen-lunch och njut av 2 olika hemmagjorda pastarätter i kombination med italiensk toner. Kl. 11.30-14.00 varje fredag. Läs mer HÄR.

DRINK WITH A VIEW - LE HIBOU

Att runda av den romantiska aftonen med en riktigt god cocktail samtidigt som ni blickar ut över Stockholms takåsar och Nybroviken är något speciellt. På Bank Hotels takbar Le Hibou serveras många smakfulla cocktails med något för alla smaker. Läs mer HÄR.

TESTA EN NY BRUNCH – ISAAN’

Förläng firandet och starta lördagen med Isaans' nya brunch. Den nya brunchen är en tolkning av á la carte menyn med brunchrätter inspirerade av Bangkoks street food med fokus på hållbarhet, serverad under Berns maffiga kristallkronor. Boka bord HÄR.

ITALIEN FÖR EN KVÄLL – L’AVVENTURA

Den romantiska italienaren L’Avventura med sin pampiga interiör skapar en kärleksfull atmosfär från stunden ni  äntrar lokalen. Här äter du italiensk klassiker och dricker  goda viner. Missa inte heller de härliga barerna som passar bra för ett glas innan middagen. Boka bord HÄR.

VINBARSHÄNG PÅ FERDINAND

Ta med din dejt till en riktigt trevlig vinbar för ett gott glas vin innan kvällens middag. En trappa ned från Arnold’s finner du nya vinbaren Ferdinand Vinrum, ett mer avspänt och personligt komplement till Stockholms vinbarer. Låt sommelier Hans guide er! Läs mer HÄR.