2024.04.09 KEBABSPOTTING TAR ÖVER RESTAURANG HUMLAN I SOMMAR

I sommar tar Jiray Seropian, hjärnan bakom det framträdande matkontot Kebabspotting, över pop up-restaurangen Humlan. Informationen om vilken sorts mat som kommer att serveras på Jirays sommarrestaurang, eller det slutgiltiga namnet på Humlan, hålls än så länge hemligt. Jiray arbetar för närvarande på att finslipa menyn och planerar att bjuda in sina följare att ta del av denna process via en nylanserad YouTube-serie.

“I serien får ni följa med bakom kulisserna i mitt vardagliga arbete med att driva restauranger och parallellt öppna en ny. Haka på mig in i ”labbet” och samtidigt vara med och påverka under resans gång”, säger Jiray.

Jirays pop up-restaurang i Humlan är planerad att öppna i mitten av maj.

AVSNITT 1

I första avsnittet av Jirays Youtube-serie får vi följa honom i uppstart samt planeringsmöten. Vi får se honom planera Humlans framtida utseende, följa med honom till Jinx Dynasty i Göteborg där han tillagar deras friterade kycklingmacka och höra om vad nästa steg i processen är.

AVSNITT 2

I Jirays andra avsnitt av Youtube-serien får vi följa med honom på en inspirationsresa till New York. Vidare får vi se honom utveckla M.O.A.S Patatas Bravas, där han hintar om att det finns stor möjlighet att den rätten kan få följa med till Humlan I sommar. I avsnittet besöker Jiray även Niklas Ekstedts Michelinkrog, Ekstedt där han får följa med in I köket, smaka på två av deras signaturrätter och snacka med Niklas - här saknades det varken sälta eller textur.