2021.07.01 KROGTEST: GARBA FÅR TOPPBETYG I SERVICE

Di Weekend har besökt Garba i den nyrenoverade lokalen i hörnet Surbrunnsgatan och Sveavägen och gjort deras välkända krogtest.

Krogtestet stannar upp i bedömningen redan vid start och konstaterar att "Inredningen är nydanande och ­inledningen är suverän. Ett ostron med gravad citron imponerar tillsammans med grillade morötter i Café de Paris-smör och en härlig brioche."

De skriver positivt om de överraskande vinerna på listan som återkommer genom middagen som beskrivs som lekfull och med oväntade inslag.

Vi blir särskilt glada när vi läser följande "Även om den mer formellt middagsinriktade delen av krogen brukar vara full­bokad och har högre ambitioner är den avspänd och vänlig på ett sätt som gör att Garba får toppbetyg gällande service. Vi slinker in, fikar, äter lunch eller plockar upp en ­limpa och får alltid ett suveränt ­bemötande." 

Vi passar på att tacka Di Weekends krogtest och avslutar med ett passande citat "Befriade av nya och bättre öppet­tider kostar vi på oss en extra efterrätt, en strålande Madeleine-kaka gjort på oliv­olja, serverad med en härlig getmjölksglass och en rolig sås av viol."

Grattis team Garba!