2022.11.23 STARTA DET NYA ÅRET MED LOKALER SOM INSPIRERAR

Du är förmodligen redan bekant med både City Conference Centre och Norra Latin som är våra eventhus sedan en tid tillbaka, vi erbjuder många fler unika eventlokaler än dem. Här kan du upptäcka nya lokaler som du kanske inte visste fanns, häng med så guidar vi dig.

Antalen som nämns nedan är max antal för stående mingel.

Berns

I Berzelii Park hittar du historiska Berns som är internationellt uppmärksammat som The House of Entertainment. Det enda stället du kan spendera 24h på och även arrangera ett event och möte. 
Det finns lokaler för alla typer av tillställningar stora som små, på Berns kan du ha en konferens eller utbildning i Kammarsalen, möte i det berömda Röda Rummet som kan avslutas med en middag och anordna din bröllopsfest i The Ballroom och övernatta på hotellet. Här finns allt och mycket mer.

Sergel Hub

Ett stenkast från Sergels Torg hittar du Sergel Hub, med otroliga grannar som Röda Huset och Spesso. Nu kan vi introducera Bankfack 2, 3 och 4. Här kan ni vara allt från det lilla sällskapet till det lite större.
 • Bankfack 2, 3, 4 - upp till 30 personer
 • Forum - upp till 500 personer
 • Bankvalvet - upp till 600 personer
Anordna mässor, utställningar, galamiddagar, konserter eller varför inte ordna en  biopremiär? Allt och lite till kan du göra här.

Bank Hotel

På Arsenalsgatan 6 hittar du Bank Hotel, här erbjuds unika eventlokaler i en vacker miljö med Bonnies, Le Hibou, Papillion och Sophies där nytta kan övergå till nöje. 
Här finns det en restaurang och fler imponerande barer med en oslagbar utsikt samt eventlokaler som Le Vault, BooBook och La Cour. Dessa är lite mindre än de grannen Berns erbjuder, de passar perfekt för möten som övergår till mingel.

Gamla Riksarkivet

Ute på vackra Riddarholmen hittar du Gamla Riksarkivet. Detta blåmärkta kulturhus erbjuder inte bara det årliga julbordet med Niklas Ekstedt det går även att anordna olika typer av event här. 
Här har du ett flertal salar, en biosalong och ett bibliotek. Här passar galamiddag bäst och större konferenser med en trevlig middag som avslut.

Skepparholmen

Ingen har väl missat Skepparholmen ute på Nacka med sin härliga närhet till naturen.
 • Lantärnan - upp till 5 personer
 • Fyrvaktaren - upp till 6 personer
 • Fyren - upp till 40 personer
 • Bryggan - upp till 42 personer
 • Kabyssen - upp till 38 personer
 • Mässen - upp till 54 personer
 • Skeppet - upp till 90 personer
 • Sjösalen - upp till 150 personer
Koppla av efter en heldag med möten och utbildningar på vårt otroliga spa med fantastiska behandlingar. Sen kan du avsluta kvällen med en middag i restaurangen och eftersom att du har haft det så trevligt kan du gladeligen spendera natten på vårt hotell. Vakna upp till den fantastiska utsikten över skärgården och njuta av den tillsammans med en frukost.