2022.05.04 LUCY'S FLOWER SHOP PRESENTERAR COLLABORATION

Två och ett halvt år efter att Lucy's Flower Shop öppnade dörrarna är de redo att lansera sin tolkning av ett gästspel - Collaboration, där de kommer att bjuda in en bar/bartender att vara kreativ med teamet, byta kunskap och upptäcka nya smaker.

Tillsammans med den gästspelande baren/bartendern kommer de att köpa lokala produkter på den svenska marknaden. Deltagarna kommer också att kunna ta med lokala råvaror från sitt hemland eller kanske också produkter från en nyligen gjord resa. Därefter kommer de alla att ta plats i köket för att skapa en unik meny som sedan serveras på Lucy’s under de två följande kvällarna.

Lucy's siktar på att göra två till tre Collaboration per år och först ut är Nico de Soto från Mace, NY & Danico, Paris. 

"Nico är en vän sedan länge och en fantastisk bartender. Nico var den som vi kände oss 100% bekväma att starta detta projekt med. Han tar med kryddor från sina senaste resor och vi kommer tillsammans göra drinkar med svenska råvaror" säger Alex & Ola från Lucy's Flower Shop.

Missa inte tillfället att vara först och smaka på detta unika samarbete. Collaboration serveras  endast 10-11 maj. Boka bord och säkra din plats redan nu på en av världens bästa barer.