2024.01.11 LUNCHGUIDEN

Äntligen har året startat och vi har kommit tillbaka till rutiner. Lunchen är en helig tid för många, en chans att ta en paus från jobb och vardagsstress. Flera av våra verksamheter har öppet för lunch. Läs om våra olika restauranger och hitta ett ställe med en meny som tilltalar dig.

SUPPER

Dagens special serveras måndag till fredag på Supper. På menyn finns även ett urval av deras sharing-rätter och två av Suppers klassiker. Deras klassiker Cerdo Delgado (Fläskschnitzel) sägs vara något utöver det vanliga.

HILLENBERG

Niklas Ekstedts Hillenberg har plats för det stora och lilla sällskapet. På menyn huserar en rad förrätter, varmrätter och dagens special. Självklart finns även favoriten friterad falafel sallad kvar på menyn.

STUREBAREN

Sturebaren erbjuder dagens lunch måndag till fredag till det förmånliga priset 120 kronor. Utöver dagens rätt finns det några väl utvalda rätter att välja mellan, till exempel Köttbullar och Ceasarsallad.

BONNIE’S

Bonnie’s på Bank Hotel erbjuder ett brett urval av förrätter, varmrätter, desserter samt dagens rätt. Hit kan du ta både affärslunchen eller lunchdejten.

SEÑOR BOB

På Señor Bob är det inte bara Taco Tuesday utan det är Taco everyday. Poké Bowls och Burritos serveras här varje måndag till lördag. Ta med kollegorna på en high-end fast-food lunch, ta med till kontoret eller sitt i den mysiga miljön.

ASIAN POST OFFICE

Dagens, veckans och klassiker erbjuds till lunch varje måndag till fredag på Asian Post Office. Med sitt centrala läge är detta en ypperlig restaurang för en trevlig paus från jobbet.

CALLE.P

Ja, du kan äta Calle.Ps Cacio e Pepe till lunch också. De serverar även två olika lunchrätter utöver den ordinarie menyn varje vecka. De serverar även två olika veckans lunchrätter och en stående rätt, deras populära Steak Minute. Detta utöver den ordinarie menyn.

AVALON HOTEL

Stolta Avalon har efter en liten stunds planerande åter öppnat upp sin beryktade lunch. Köket kokar rigoröst ihop nya alternativ för varje veckas luncher och Avalons personal är, som alltid, redo att ge bästa möjliga service. Välkomna att boka och njuta!

BERNS ASIATISKA

Asiatiska smaker på Berns, med inspiration från Japan, Korea, Kina och Thailand. I deras lunchmeny hittar du veckans rätter där även en veckans Bentolåda erbjuds. Tillsammans med en a la carte meny med klassiker som Thaiköttbullar. Så är du här med din affärskompanjon eller vännerna så kommer det finnas något för er.

CHEZ JOLIE

Traditionella franska rätter hittar du på Chez Jolie. Under lunchen finns veckans rätter och en generös a la carte. Det här är ett säkert kort för affärslunchen men alla är lika välkomna oavsett om det är kollegor, familj eller morföräldrar.

SPESSO

En given lunchplats är Milanoitalienaren Spesso som nu öppnar upp för lunchservice. Spesso är recenserat, beprövat och erfaret och erbjuder dagligen något nytt på menyn till ett rimligt lunchpris. Välkomna förbi för en vacker utsikt, god mat och service-minded personal!

FREYJA

Efter ett redigt nyårsfirande och tillhörande nyårsfrist är Freyja nu åter Slussen och Södermalms givna lunchpalats. Varje vardag är det öppet från 11:30 och det serveras mat från Emma Shields och Freyjakökets välpolerade maskineri. Boka för att hitta tjusningen av vardagsflykt i centralt utsiktsläge!

GRIFFINS’ STEAKHOUSE

Ett stenkast från centralstationen välkomnar Griffins’ Steakhouse sina gäster till en lunchupplevelse där kvalitet och smak står i centrum. Deras dagliga lunchmeny byts ut varje vecka och kombineras med ett brett urval från grillen och deras á la carte meny. Sväng förbi och luncha för en skön paus i den stressiga vardagen.

SKEPPARHOLMEN NACKA

På Skepparholmen Nacka ute i skärgården dukas en generös buffé upp på lunchen. Med ett otroligt salladsbord och nytänkande rätter betonade på säsong får du allt du kan önska av en lunch. Välkommen ut för lunch med skärgårdsvy.