2022.12.05 NYÅRSGUIDEN

Den 31 december lämnar vi 2022 bakom oss och skålar in det nya året. Nyår firas tillsammans med nära och kära, där vi kan blicka tillbaka på det som varit och se fram emot nya utmaningar och minnen som kommer att skapas. Denna kväll vill vi självklart fira tillsammans med er.

Många av våra restauranger och barer kommer att fira nyår och vi kan lova att det finns något som faller just dig i smaken. Exempelvis börjar du kvällen med en sexrätters nyårssupé på Bonnie’s och avslutar med drinkar och champagne uppe på Le Hibou vid tolvslaget.

FIRA PÅ GURRAS I GÖTEBORG

Befinner du dig i Göteborg över nyår? I så fall får du inte missa att fira in det nya året på Gurras. Dagen till ära serverar Gurras en sjurätters meny hela dagen. Perfekt både för den härliga lunchen samt festliga nyårsmiddagen.

NYÅRSSUPÉ PÅ BONNIE'S

Njut av en fantastisk nyårssupé i den anrika bankhallen hos Bonnie’s, på Bank Hotel. Här får du välja mellan två exklusiva fyra- eller sexrätters supéer som är något utöver det vanliga.

FIRA NYÅR UNDER KRISTALLKRONORNA PÅ BERNS ASIATISKA

Berns Asiatiska serverar en enastående femrätters middag under nyårsafton, med exklusiva asiatiska smaker. Perfekt för dig som vill fira det nya året under de vackra anrika kristallkronorna.

FIRA MED SOPHIE'S

Sophie’s bjuder in till att fira in det nya året med henne i sin exklusiva bar på Bank Hotel. Här är Champagnekorken alltid lös, drinkarna unika och musiken spelad av otroliga DJs. Boka ett bord, bjud med vänner och familj och skåla in 2023 med Sophie’s.

TOWNHOUSE NOSH & CHOW BJUDER PÅ ETT OFÖRGLÖMLIGT NYÅR

Fira nyår i Townhouse Nosh & Chow. Starta kvällen med en smakrik middag på Surfers, som har tagit fram en unik nyårsmeny med speciellt utvalda rätter. Ta dig sedan upp till Nosh & Chow för drinkar samt bubbel och fira in det nya året.

NYÅRSWEEKEND PÅ BANK HOTEL

Ta del av Bank Hotels nyårsplaner och avsluta året med guldkant. Starta det nya året med en nyårsweekend – njut av två ljuvliga nätter och upplev den fantastiska frukosten som serveras under de vackra glastaket i Bonnie’s.

BERNS HOTEL - NYÅRSDEALEN DU INTE VILL MISSA

Upplev Berns Hotel nyårsdeal med övernattning och festligheter. Få möjlighet att köpa förköpsbiljetter till Berns nyårsfest och vakna till den lyxiga frukostbufféen som serveras under de spektakulära kristallkronorna. Njut av förmiddagen i ditt favoritrum och checka ut utan stress.

FÖRSTA PARKETT TILL DET NYA ÅRET PÅ LE HIBOU

Den underbara takterrassen Le Hibou, på Bank Hotel, erbjuder de en av de vackraste vyerna över Stockholm. Boka ett bord för dig och ditt sällskap där ni kan fira in det nya året ute på på Arsenals Terrassen och skåla med champagne.

NYÅRSSUPÉ I DEN ELEGANTA GLASPAVILJONGEN I BERZELII PARK

Njut av en fantastisk nyårsmiddag i den eleganta och unika glaspaviljongen mitt i Berzelii Park på Calle P. Här njuter ni av en satt meny med sex serveringar innehållande bland annat ostron och havskräfta.

FIRA NYÅR I ITALIENSK ANDA

L’Avventura har under nyår tagit fram en unik nyårsmeny med traditionella italienska rätter. Förutom den otroliga matupplevelse som du kommer att få uppleva, ger restaurangens atmosfär en känsla av lyx och flärd. Baren är även öppen och välkomnar dig förbi på en spontan drink.

NYÅRSMIDDAG TILL 360° UTSIKT

Den magnifika och klassiska takrestaurangen Spesso ger dig en kväll du sent kommer glömma. Förutom den vackra vyn över Stockholm bjuds du på en nyårsmiddag av en set meny framtagen med italienska smaker.

ETT EXTRAORDINÄRT NYÅRSFIRANDE

Börja dagen med en brunch på Griffins' Steakhouse tillsammans med dina favoritpersoner. Champagnen ligger på kylning och brunchen har toppats med nyårslyx dagen till ära. Avsluta året med en spektakulär tre rätters supé i sann steakhouse-anda!

STARTA ÅRET MED EN SPAHELG

Börja det nya året med en Spavistelse i Stockholms innerskärgård på Skepparholmen. Avsluta året med en smakrik nyårssupé och övernatta sedan i ett av deras mysiga rum. Starta det nya året med en KRAV-märkt frukost och njut av en härlig spadag.