2022.03.31 PETTER STORDALENS NORDIC HOTELS & RESORTS OCH STUREPLANSGRUPPEN TAR ÖVER HOTELL SKEPPARHOLMEN

Petter Stordalen och Stureplansgruppen gör ett joint venture och tar över Hotell Skepparholmen i Nacka, Stockholm. Det klassiska spa- och möteshotellet direkt vid Stockholms innerskärgård kommer under en treårsperiod utvecklas till en internationell toppdestination.

Från april tar Stureplansgruppen och Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts över Hotell Skepparholmen i Nacka utanför Stockholm. Det 105 rum stora hotellet med en position som ett av Stockholm mest omtyckta hotell för spa och möten kommer genom ägarbytet positioneras ytterligare och förstärkas inom verksamheterna gastronomi, möten, event och spa.

”Jag är oerhört glad över att vi nu kan ta detta steg i samarbetet mellan mitt hotellbolag och Stureplansgruppen. Vi har en fantastisk portfölj av några av Nordens mest uppskattade hotell och restauranger. Nu tar vi tillsammans över Skepparholmen och ska med våra gemensamma krafter förädla hotellet till en internationell toppdestination,” säger Nordic Hotel & Resorts ägare Petter Stordalen.