2022.10.20 PIXIE ÖPPNAR MED GOOD VIBES ONLY

Den 21 oktober öppnas glasdörrarna till Pixie på Klarabergsviadukten 61 upp för glatt häng, crispy pizza, fantastisk pasta och färggranna drinkar. 

Mitt i city öppnar Pixie. Här är det alltid kalasigt med pizza, drinkar och musik. Ett besök på Pixie är okomplicerat, prisvärt och good vibes only.Pixie sätter sin egen prägel på allt från pizza och pasta till sallader samt drinkar. Med ett hemligt recept för degen och en härlig tomatsås är pizzan signerad Pixie in i minsta detalj. Kom förbi på en krispig pizza eller en härlig pasta, kanske beställer du en öl på burk till eller testar en färgglad drink från baren. Pixie är öppet hela dagen och serverar alternativ som passar till den glada spontanmiddagen, sena brunchen eller drinken inför en pangkväll.

“Råvarorna fuskar vi inte med utan har valt dem med kärlek och respekt, de är basen för allt vi serverar och produkter vi själva verkligen gillar. Det ska vara okomplicerat och prisvärt att uppleva Pixie”, säger Pixies restaurangchef Medina Ramadani. Älskar du pesto så passar Pixies Pizza Garden Pesto eller Pasta Pesto! dig perfekt.  Är du ett burratafan? I så fall finns det ett flertal olika rätter att upptäcka, bland annat den fräscha Salad Burrata & Pesto. I dryckesväg finns det mycket gott. Vinälskaren, ölentusiasten och drinkfantasten hittar alla något i deras smak. Vill du upptäcka någon ny smak finns det en härlig cocktailmeny. Pixies signaturdrink Pixie Spritz är fräsch och frisk och går att få i tre olika varianter; Mint, Raspberry och Blue.Maten tillagas i det öppna köket så du kan se när pizzorna snurras och mjölet flyger bredvid den färgglada pizzaugnen. Pixie erbjuder en härlig känsla som är både välkomnande och urban. Inredningen är omfamnande med mysiga soffor och färger som kompletteras med grönska samt graffitikonst på väggarna.

All musik på Pixie är de roligaste låtarna, oavsett årtal på topplistan. Unika, trendsättande och gamla såväl som nya favoriter spelas för att det ska kännas fredag. För att fira helgen a la Pixie spelas musiken av DJ:s fredag och lördag varje vecka.Pixie är bjussigt för stora gäng som både kan boka och sitta utan sluttid. Passar perfekt för brunch med vänner och familj för att fira stort som litet. Pixie öppnar den 21 oktober på Klarabergsviadukten 61 och blir granne med restaurangerna wagamama och Griffins’ Steakhouse. Bokningen har öppnat.