We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
“För oss handlar det om att våga stå för sin smak och göra allt med hjärta och integritet. Vi tror på kontraster: avslappnat men genomtänkt, exklusivt men öppet. Tosto är vår inställning till mat, människor och livet omkring matbordet,“ säger Max Duhs.
Tosto är ingen traditionell italienare, men är stolt över att hämta inspiration från Italien och tolka det fritt med självförtroende, lekfullhet och kärlek. Här möter klassiskt hantverk samtida kreativitet. Kött och fisk får mogna långsamt, korv samt charkuterier förädlas på plats och pastan formas för hand varje dag. Traditionella metoder blir en grund för nya smaker och oväntade kombinationer.Vinlistan och cocktailmenyn delar samma filosofi i ett nyfiket och innovativt förhållningssätt till smaker.
Vinlistan präglas, liksom matsedeln, av Italien med fokus på ovanligare druvor samt regioner, samtidigt som inspiration hämtas från hela världen för att skapa kombinationer som överraskar och utmanar. I baren tar sig detta uttryck i en noggrant utarbetad cocktailmeny där råvaror från köket tas tillvara och bearbetas med moderna tekniker.
Restaurangen rymmer 60 sittande gäster och inkluderar en generös bar och ett community-bord.“Vi har låtit stilrena material få leka med uttrycksfull konst och färgstarka detaljer. Atmosfären är pulserande och välkomnande i både bar samt matsal och vi kommer att låta musiken fortsätta flöda högt och brett,” säger Max.
Från och med den 25 november är gäster välkomna att hitta in till Tosto via Sperling & Co's entré på Sturegatan 6. Öppettiderna är tisdag till onsdag 17 - 00 och torsdag till lördag 17 – 01. Boka ditt bord nu på tosto.nu.
OM MAX DUHS
Max Duhs driver idag vinbaren Bâtard på Nybrogatan sedan 2024. Han har tidigare arbetat på Svartengrens, NOOK samt var med och öppnade upp Bar Montan.