2024.02.08 SOMMARFESTEN

Sommaren är den perfekta tiden för att samla kollegor och vänner för minnesvärda tillställningar. Oavsett om det gäller en fest med kollegor för att fira ett framgångsrikt halvår eller en privat sammankomst med nära och kära, är valet av rätt eventlokaler avgörande för att skapa den perfekta atmosfären. I denna artikel utforskar vi våra mest spännande och unika platser för att hålla din sommarfest, från lummiga innergårdar till privata takterrasser. Läs vidare för att få inspiration och praktiska tips för att planera en oförglömlig sommarfest.

BANK HOTEL

Bank Hotel erbjuder en rad olika eventlokaler för både de små och stora festerna. Sommarens härligaste mingel eller middag håller ni högst upp på Bank på BooBook. Här har du tillgång till en egen takterrass med utsikt över Stockholm och Strandvägen, perfekt för sommarfesten. I det anrika bankvalvet finner du La Voûte. Denna unika lokal kombinerar elegans med en anrik atmosfär, perfekt för större middagar och evenemang. Med kapacitet för upp till 63 sittande gäster, erbjuder La Voûte en rymlig och flexibel mötesplats, ideell för att samla hela kontoret eller en stor grupp vänner. Se till att boka in sommarens event i god tid.

ASIAN POST OFFICE

Terrassen på Asian Post Office är en ultimat festlokal under sommartiderna. Med en inbjudande bar passar sig en after work eller ett mingel perfekt här. Bjud på deras signaturcocktail Thai Basil som välkomstdrink, det lovar vi att gästerna kommer uppskatta.

NOSH & CHOW

Bege dig två trappor upp i Townhouse Nosh and Chow till Courtyard. På denna lummiga innergård kan du anordna sommarens härligaste after work. Välkomna att fira in sommaren med dina bästa vänner och kollegor på Townhouse Nosh & Chow.

L’AVVENTURA

Italienskt är ofta uppskattat av många. Varför inte abonnera Balkongbaren på L’Avventura och bjuda in till en italiensk middag? Här sitter ni avskilt men med utsikt över restaurangen, så ni fortfarande får ta del av den festliga atmosfären. Balkongbaren är bokningsbar och erbjuder en exklusiv upplevelse med skräddarsydd service och en meny som speglar det bästa av Italien.

AVALON

På Kungstorget ligger Avalon, en central plats med egen festvåning. Hotellet har även sin pärla till takvåning med pool som kan hyras och skräddarsys till festlokal med hjälp av Avalons erfarna och service-minded personal. Hotellet har också en historia av att agera eventlokal för bröllop, välkommen att fira på Avalon i sommar.

NOUR

Sayan Isakssons restaurang Nour med en stjärna i guiden, ligger på Stureplan i en intim och atmosfärisk lokal som passar för de som vill erbjuda ett event som är utöver det vanliga. Nour har en vana att styra fester för prestigeföretag och allt erbjuds med en lättsam och avslappnad inställning. Med balkong och beläget i Townhouse Nosh & Chow är Nour anpassningsbart och agilt för sommarfesten.

SPESSO

På takvåningen och terrassen Spesso kan du bjuda företaget på den perfekta sommarfesten som andas prestige och framgång. Med 360 graders utsikt över Stockholm, prisbelönt meny och en rik vinkyl finns alla ingredienser för att styra en riktigt bra fest. Spessos personal är erfarna och serviceminded och kommer ge er en kväll eller dag att minnas.

LAROY

Välkommen till Laroy, den ultimata platsen mitt på Stureplan för din sommarfest. Hyr deras eleganta lokal för avslappnat mingel eller en mer avskild tillställning i deras chambre séparée. I samma byggnad erbjuds en unik möjlighet att förlänga festen - testa dina schackkunskaper på Svarta Hästen eller dansa in på småtimmarna på nattklubben WC. Laroy erbjuder dig en sommarfest med kombination av stil, intimitet och festlig atmosfär. Låt deras dedikerade team hjälpa dig att skräddarsy varje detalj och säkerställa att din fest blir en succé på denna centrala och charmiga plats i Stockholm.

SKEPPARHOLMEN

Skepparholmen Nacka bjuder in till en oförglömlig sommarfest, där skärgårdsbrisen och vågorna slår mot Aqua Marina-lokalen som är byggd på en brygga i vattnet. Med solnedgången som bakgrund och skärgårdens doft i luften kan du styra festen till perfektion. Njut av kulinariska läckerheter och förfriskande drycker medan du minglar med gästerna. Den vackra utomhusmiljön skapar en avslappnad stämning, medan Aqua Marina ger festen en exklusiv och marin touch. Deras professionella team står redo att hjälpa dig att organisera och skräddarsy varje detalj för att säkerställa att din sommarfest blir en minnesvärd upplevelse på denna idylliska plats i Stockholms skärgård.

BERNS

Välkommen till Stockholms mest ikoniska symbol för sommaren, Berns Terrassen. Starta säsongen på bästa sätt, samla ihop kollegorna och anordna en riktig sommar kickoff. Här är ni skyddade mot det plötsliga sommarregnet och fönsterna kan öppnas upp för att få in den härliga sommarbrisen. Skulle det bli kyligt mot kvällen finns det även värmare som värmer upp hela terrassen. Både mat- och dryckespaket finns paketerade för att göra det så enkelt som möjligt för er. Vill ni skräddarsy något? Inga problem, vi hjälper er.

SERGEL HUB

Här finns det inget dåligt väder. Sergel Hub är garanterat regnsäkert, här behöver du inte oroa dig för vilket väder det blir dagen din sommarfest äger rum. Med en generös yta där din kreativitet sätter gränserna kan du skapa vilken sommar-oas du vill. Här kan du skapa allt från en sandstrand till en djungel, det är upp till dig. På Sergel Hub har du även en exklusiv tillgång till lokalen, det betyder att det endast är ditt event som är igång.