2023.04.27 STORKÖKET PRESENTERAR EN SPÄNNANDE SOMMAR MED SAMARBETEN

Sommaren blir händelserik på Storköket när de presenterar ett flertal samarbeten. Smaker från flera av världens hörn tar plats när Poh-Keh, Rollin Bistros och BOV tar plats på Göteborgs största uteservering.

Utanför Vallgraven, ett stenkast från Avenyn finner ni åter uteserveringen Storköket denna vår och sommar. Sommaren 2023 fylls Storköket med tre spännande restaurangsamarbeten. Storköket är en plats för liv och rörelse där gästerna sitter på den gröna uteserveringen med utsikt över ån.  

På den stora uteserveringen har det denna sommar byggts en utomhusbar där Poh-Keh kommer att servera sina hawaiianska rätter. Poh-Keh serverar moderna tolkningar av pokébowls där visionen är att servera Göteborgs bästa poké. 

Rollin Bistros tar även plats på uteserveringen i sommar. Bakom Rollin Bistros står ett flertal gamla stjärnkockar som tillsammans driver två restauranger samt Food Trucks i Göteborg. Denna säsong kommer Rollin Bistros erbjuda Smash Burgers gjorda av lokala råvaror.

Pizza- och vinfokuserade restaurangen BOV samarbetar med Storköket i sommar och serverar pizzaslices av Focacciapizzor. På menyn står även en ost- och charkbricka.

 “Det är fantastiskt att kunna erbjuda så många starka namn på en och samma plats för våra gäster” säger John Bengtsson, General Manager på Storköket.

Storköket öppnar den 26 april för säsongen och ligger i anslutning till Stora Teatern.  Adressen är Kungsparken 1.