We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Restaurang Surfers grundades i Visby år 2006 av Mymlan Isenborg och Jonathan Bergström. Det blev snabbt en succé som år 2014 resulterade i ännu en restaurang, nu i Stockholm. Efter sex år på Regeringsgatan och tre somrar i Humlegården, flyttar Surfers till nya lokaler.
Den 7 oktober slår Surfers, restaurangen med fokus på det kinesiska köket, upp dörrarna till restaurangen i Townhouse Nosh and Chow på Norrlandsgatan 24 i Stockholm.
- I och med denna flytt får vi inte bara mycket fler sittplatser men även ett större kök med fler möjligheter. Vi är superglada över att äntligen få börja woka, grilla och ånga! - säger Mymlan Isenborg.
Köksmästare blir Nilas Corneliussen, en kock med lång erfarenhet inom det kinesiska köket. Han startade sin matresa i Thailand där han bodde och arbetade under en period på 6 år. Han har sen dess jobbat på ett flertal restauranger men även tävlat med Team Sweden i Bocuse d ́Or år 2018 och 2019.
Surfers kommer utöver sitt nya kök att kunna erbjuda sina gäster en äkta upplevelse av kinesisk dryck.
- En viktig del i det vi vill åstadkomma på vår nya adress är att fördjupa både vår, och i förlängningen gästens kunskap och förståelse för den kinesiska matkulturen. För att lyckas med detta har vi knutit till oss unik kompetens genom Ludvig Sääf, även känd som Mr Baijiu. Ludvig är en av Europas främsta kännare inom kinesisk mat- och dryckeskultur. I våra nya lokaler kommer man ha möjlighet att besöka Ludvig för teceremonier, provning av baiijius olika stilar, eller att med höga stämmor sjunga kinesiska dryckesvisor till de chilistinna rätter köket serverar - säger Mymlan Isenborg.
Idag öppnas bokningen online där gäster redan nu kan reservera bord inför öppningen den 7 oktober.