2022.01.09 VÅRA 5 BÄSTA LOKALER FÖR STORA FESTER 2022

Planerar du en företagsfest för 200 personer och uppåt? Stureplansgruppen har ett flertal stora eventlokaler som enkelt kan möbleras om för olika typer av arrangemang och fester. Dessutom finns våra lokaler mitt i stan vilket gör det enkelt för gästerna att ta sig dit och hem, smidigt va? Upptäck dem alla nedan och boka din nästa företagsfest för 2022 hos oss.

AULAN PÅ NORRA LATIN

I Aulan på Norra Latin är nästan allt möjligt. Ha din kickoff i historisk miljö, bjud in till galamiddag, bröllop eller arrangera föreläsningar och minimässor. Här har vi bevarat den tidstypiska charmen som starkt präglade 1880-talet när Norra Latin en gång byggdes.

THE BALLROM PÅ BERNS

Tidstypiska detaljer och kristallkronor kombinerat med toppmodern ljud- och ljusanläggning samt tillgång till två scener gör The Ballroom till en eventlokal utöver det vanliga. The Ballroom passar till allt från galamiddagar, föreläsningar till tv-sändningar. Vi erbjuder menyer från vårt prisbelönta asiatiska kök.

BANKVALVET PÅ SERGEL HUB

Bankvalvet på Sergel Hub består av en 610 kvm stor eventlokal med livekök. Här finns det möjlighet att hålla ett större arrangemang och låta gästerna se på när Stureplansgruppens prisbelönta kockar lagar middag live inför publik, något som förhöjer upplevelsen.

PELARSALEN PÅ NORRA LATIN

I den pampiga Pelarsalen har vi ställt till med allt från galamiddagar och runda-bord-konferenser till glittrande fester och konserter. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för hur denna ljuvliga lokal med egen entré kan användas.

CABARET PÅ CITY CONFERENCE CENTRE

I Cabaret i Folkets Hus dukar vi gärna upp festmenyer till evenemang av olika slag. Restaurangen rymmer 450 sittande gäster och lokalen fungerar också utmärkt för arrangemang med underhållning och fest. Teknik, scen och dansgolv finns att tillgå.