2019.12.17 VI ÄR NOMINERADE TILL NÖJESGUIDENS STOCKHOLMSPRIS 2019

Igår avslöjade Nöjesguiden årets nomineringar till Stockholmspriset 2019. Kriterierna för att bli nominerad till Stockholmspriset är att du ska ha gjort något speciellt för stadens kultur- och nöjesliv under det gångna året.

Vi kan med glädje meddela att vi under kategori KROG hittar Coquetel Social och under kategori NATTKLUBB hittar Kontakt på Berns.

Motivering Coquetel Social:

"Om någon hade kommit fram till oss på Labbet för sisådär tio år sedan och sagt att "Gosse, här kommer det en dag att ligga en urtrevlig klassisk cocktailbar inspirerad av Rio de Janeiros 60-tal" hade vi skrattat personen rakt i ansiktet. Men ibland är det både skönt och kul att ha fel, och nu hittar vi oss själva allt som oftast här i den rödskimrande lokalen med portugisisk funk i öronen och utsökta drinkar i strupen. Så det kan gå!"

Motivering Kontakt på Berns:

"Med ett mål att förändra klubbscenen kom Kontakt in som en vind, och sedan start har det minst sagt blåst åt rätt håll. Med toppljud och bokningar som Black Madonna, Todd Terje och dj Koze har Kontakt behållit samma standard hela vägen och vi ser fram emot resten av resan."

 Priserna och vinnarna avslöjas den 11 januari 2020 på Södra Teatern i Stockholm.