HEZEL, LA VOÛTE & BANKEN

Hezel arbetar med event och möten på Bank Hotel. Hon har arbetat där i tre år och kan hela banken ut och in. Vi träffade Hezel för att få höra mer om Bank Hotels nya eventyta La Voûte samt vad vi inte får missa på banken. Häng med!

Hej Hezel, kul att få hänga med dig ett tag på Bank Hotel. Berätta, vem är du och vad du arbetar med? Hallå, Hezel här. Jag började som dagsansvarig för Restaurang Bonnie’s, men fick ett år senare även ansvaret för möten och event. Sedan ett halvår tillbaka har jag bara jobbat med möten och events med fokus på dagen. 

La Voûte är Bank Hotels nya lokal. Berätta mer om La Voûte för dem som inte vet. Var kommer namnet La Voûte från? Som många andra av våra namn på Bank Hotel, så har även vårt gamla bankvalv fått inspiration av bank kuriosa och det franska språket. Vi bollade många namn men landade i La Voûte, främst av anledningen att det betyder valv och La Voûte är fullt av valv.  

För vilka event bör man boka La Voûte? 

Det bästa med La Voûte är att det verkligen är en multifunktionell mötes och eventyta, här har vi haft allt från frukostar, konferenser, privata bruncher, lyxiga luncher, skräddarsydda middagar, press och release event till högljudda fester utan att störa våra hotellgäster. Vi kan anordna det mesta här. 

Du är expert på hela Bank Hotel huset. Hur ser en perfekt vistelse på Bank Hotel ut för dig? Eller hur ser de perfekta 24h på Bank Hotel ut?

Ja efter snart 3 år på Bank Hotel så kan jag ändå säga att det finns mycket att upptäcka då vi uppdaterar våra koncept och tjänster dagligen. 

Men skulle jag ta hit någon som aldrig varit här, så skulle jag börja med den fantastiska frukosten på Restaurang Bonnie’s och beställa min specialare Äggröra med svampstuvning, avokado och parmesan eller Eggs Benedict. Samt även deras hemmagjorda våffla med sirap. Morgontrött som jag är blir det självklart en lång frukost, tills baren Papillon öppnar, där vi kickar igång dagen med min favoritdrink ” Cloudberries”, sedan blir det en långpromenad till Djurgården. När magen börjar kurra igen så är det dags för middag på Bonnie’s igen och där beställer jag självklart vår signaturdessert ”Smash the Piggy Bank” som byter tillbehör efter säsong. Efter middagen blir det en cocktail på Le Hibou, Stockholms finaste takbar, där man inte bara ser andra tak, utan fantastisk utsikt över city, Strandvägen och Nybrokajen. När man tagit någon drink så blir det att dansa av sig på Sophie’s, för att sedan checka in sent på någon av de fina hotellrummen. Självklart blir det roomservice på morgonen tills det är dags för utcheck. 

Vilka fler eventlokaler har Bank? Vilka passar bäst för vilket syfte? Vi har ett flertal eventytor som passar bra för olika tillfällen. Jag och min kollega Rasmus, bjuder gärna in på visning, där vi tar en rundtur i huset där ni berättar om vad ni har för vision och önskemål kring ert möte eller event, så skräddarsyr vi efter behov. 

Har du någon fun fact att dela med dig av? 

Jag är egentligen ingen morgonmänniska, så jag vet inte varför jag tackade ja till en dagtjänst med arbetspass som ibland kan börja redan 6 på morgonen! Men efter en stor kopp kaffe så kämpar jag och har varit här i snart tre år.

Slutligen, kan du inte ge oss några tips inför helgen. Hur ser din perfekta helg ut?

Är en spontan person, ibland blir det att åka iväg till någon annan stad för att hälsa på vänner och familj, eller kanske prova på någon ny aktivitet eller restaurang. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och vara ledig, men nu i helgen blir det Polen. 

  

3 snabba 

Le Hibou eller Papillon? 

Le Hibou, trots att jag är höjdrädd så är utsikten amazing 

La Cour eller Boobook? 

Boobook, privat takterrass, behöver jag säga nåt mer? 

Hålla i en konferens eller middag?

Hålla en konferens som övergår till middag, som slutar i fest 😊