WORLD'S BEST NEW COCKTAIL BAR

Vår cocktailbar Lucy’s Flower Shop är nominerade för prestigefulla World’s Best New International Cocktail Bar, International vid Tales of the Cocktails ‘Spirited Awards’. Vi träffade upp gänget för att höra mer om detta och den fina utmärkelsen!

Grattis till den fina nomineringen! Berätta mer, vad är Spirited Awards? - Spirited awards är en branschgala som hålls i New Orleans varje sommar, i samband med Tales of The Cocktail - som är världens största cocktailevenemang.

Vad innebär det att få en sån här nominering?  - Det är ett kvitto på att branschen uppskattar det vi gör, och att få den uppmärksamheten är ju såklart fantastiskt kul!

Är detta detta största priset man kan vinna som en bar eller finns det något större? - Vi anser nog att den här juryn är mer spot-on än Worlds 50 Best Bars, men skulle säga att dom båda har samma status. 

När utses vinnarna av priset? - Nu har ju Tales Of The Cocktail precis blivit inställt pga rådande världsläge, men finalisterna utses 1a Juni - och sen skulle galan hållas den 25e Juli.

På tal om rådande världsläge, hur har ni det på Lucy’s nu? - Hos oss är ju allt lite som vanligt, vi har alltid bara haft sittande gäster - och heller aldrig trängsel i lokalen. Med det sagt så har vi just nu betydligt lugnare än förut.

Tack och lycka till!